Skip to content Skip to footer

✔ Planul de afacere are punctaj maxim 100 puncte

Fonduri Europene Nerambursabile Start up Rural

✔Oferta de pret pentru linia de productie la pret redus de la colaboratorii nostri

PRODUCTIE DE PANOURI SIP

SIP un produs destinat constructiilor civile si industriale, multi stratificat, cu neopren acoperit pe doua fete cu panouri OSB, a fost lansat in 1930 in SUA.

O caracteristica a SIP-urilor: sunt extrem de eficiente din punct de vedere energetic.

In comparatie cu o casa obisnuita, o casă construita din SIP-uri va necesita aproximativ jumatate din energia necesara incalzirii si racirii pe tot parcursul anului, in majoritatea climatelor.
Nu este doar grosimea polistirenului interior care face SIP-urile mai eficiente din punct de vedere energetic – este vorba de faptul ca întregul panou este proiectat sa functioneze ca o unitate structurala. Rezistenta termica si rezistenta la fluxul de caldura functioneaza astfel incat rezultatul final este un confort exceptional si o eficienta energetica deosebita.

SIP reprezinta cea mai avansata tehnologie in sistemele integrate de constructii, oferind toate beneficiile de care trebuie sa se bucure o casa moderna, realizata dupa cele mai competitive standarde. Diversele optiuni de design, rezistenta exceptionala si capacitatea ideala de izolare a pierdeii de energie fac din sistemul SIP o tehnologie de referinta in domeniul constructiilor de azi si de maine.

SIP poate fi utilizat in: 

  Constructii de case 

  Constructii de blocuri.