Skip to content Skip to footer

✔ Planul de afacere are punctaj maxim 100 puncte

Fonduri Europene Nerambursabile Start up Rural

✔Oferta de pret pentru linia de productie la pret redus de la colaboratorii nostri

In ziua de astazi este destul de greu de imaginat o localitate din mediul rural in care lemnul sa nu fie prezent, atelierul de tamplarie fiind absolut necesar in orice sat sau comuna din Romania, reprezentand de altfel o afacere de succes prin prisma programului Start-up Rural.

Intr-o ferma sau intr-o casa, lemnul este foarte des intalnit la realizarea constructiei propriu-zise, iar daca constructia nu este din lemn cu siguranta il vom regasi in interiorul incaperii.

            Un atelier de tamplarie poate realiza o gama extrem de variata de produse precum : scari interioare, scari exterioare, ferestre, usi, podele, lambriuri, obloane, foisoare, casute de lemn pentru gradina, porti, garduri, mobilier (paturi, dulapuri, noptiere, etajere, birouri etc), iar produsele se pot realiza din brad, stejar, cires, fag, nuc sau chiar si din lemn de esenta exotica.

Practic, cei care demareaza o afacere in domeniul tamplariei au sanse crescute de a-si creste profitul datorita acestei bogate varietati de produse.

Una dintre principalele investitii pe care intreprinzatorul trebuie sa o ia in considere este asigurarea atelierului de productie.

Atelierul trebuie amplasat intr-o zona vizibila, cunoscuta de marea majoritate a locuitorilor, dar care sa nu se afle in imediata vecinatate a unor spatii locuite.

Echipamentele necesare desfasurarii activitatii precum : instalatii de exhustare, circular cu masa, fierastrau, masina de indreptat, masina de frezat, masina de rindeluit, masina de slefuit, masina de gaurit, compresor, pistol de pulverizare, umidometru le ragasiti incluse in planul de afaceri.

Pentru buna desfacere a unei astfel de afaceri recomandam ca societatea sa detina minimum un mijloc de transport pentru aprovizionarea cu materii prime sau livrarea catre potentialii clienti.