Skip to content Skip to footer

✔ Planul de afacere are punctaj maxim 100 puncte

Fonduri Europene Nerambursabile Start up Rural

✔Oferta de pret pentru linia de productie la pret redus de la colaboratorii nostri

Deschideti propria fabrica pentru produsele de curatat cu fonduri nerambursabile, prin Start Up Rural, cu finantare de pana la 200.000 Euro.

Linia de productie ofera posibilitatea de a realiza o varietate de produse, precum :

  • detergent lichid
  • sapun lichid
  • sampon
  • balsam

Avizarea este usor de obtinut pentru certificarea produselor, iar retetele vor fi transmise de catre producatorii de echipamente.

Detergentul lichid este din ce in ce mai cautat pe piata, deoarece este o varianta mai buna de produs pentru ingrijirea hainelor, fiind mai putin toxica si cu o protectie mai mare pentru tesaturi.

Printre beneficiile infiintarii unei companii producatoare de produse pentru curatenie prin Start Up Rural se numara in primul rand investitia mica a beneficiarului in deschiderea acestei afaceri.

Un alt beneficiu il reprezinta productia unei game diversificate de produse pentru curatenie, ceea ce ofera un avantaj in patrunderea pe piata si posibilitatea de a isi forma un portofoliu de clienti intr-un timp foarte scurt.

Beneficiarul are posibilitatea de a opta pentru etichetarea produselor cu propria imprimanta, oferind astfel avantajul de a personaliza produsele clientilor cu logo-ul dorit.

Spatiul necesar pentru activitatea de productie a produselor de curatenie este de minim 100 m patrati, linia de productie fiind echipata cu malaxor pentru materie prima, linie de asamblare a bidoanelor, cu cantiatea inte 1 si 5 litri si cu imprimanta de etichete.

Intrucat tehnologia echipamentelor de productie pentru produsele de curatenie este in plina dezvoltare, acest tip de afacere reprezinta un succes si o oportunitate de a patrunde usor atat pe piata nationala cat si pe cea internationala.

Descopera in planul de afaceri cum poti incepe azi o afacere de succes.