Skip to content Skip to footer

✔ Planul de afacere are punctaj maxim 100 puncte

Fonduri Europene Nerambursabile Start up Rural

✔Oferta de pret pentru linia de productie la pret redus de la colaboratorii nostri

Router-ul Cnc este un proiect de success pe programul Start Up Rural 2021

Este o afacere de success la cheie, care poate realiza o gama variata de produse din fier, marmura sau lemn.


Router-ul CNC este o masina de frezat si taiat ce foloseste controlul numeric computerizat, folosita pentru materiale cu diverse dimensiuni, forme si calitate a suprafetelor. Computerul transforma astfel acest cod in semnale de control. Numele de CNC vine din engleza, de la Computer Numerical Control si se refera la faptul ca partile componente care fac prelucrarea aluminiului, a otelului, a materialelor compozite, a materialelor plastice si a anumitor rasini, sunt controlate prin comenzi numerice date de un computer.

Masinile cu comanda numerica sunt foarte diverse, existand atat modele foarte performante, cu productivitate mare si eficiente, gandite pentru marea industrie, cat si modele mai mici, care se integreaza perfect intr-un atelier.

Router-ul deplaseaza axele sale liniare si de rotatie pe rute predefinite, pentru a obtine prelucrarea materialului fixat pe masa de lucru.

Operatiunile efectuate includ frezarea, gravarea, gaurirea si taierea. Pe langa scopurile industriale de taiere, un router CNC poate fi folosit pentru realizarea gravurilor pe obiecte de decoratiuni, elemente de semnalistica, insigne sau suveniruri.

Planul de afaceri include sfaturi privind implementarea unui proiect cu succes, recrutarea personalului, aprovizionarea cu materii prime si descrierea proiectului de investitii.